ГОТОВИ ПРОЕКТИ

За повече от 17 години опит в поливането и 500 завършени обекта в Ямато научихме, че няма два еднакви двора, две еднакви тераси и два еднакви проекта.

 

Някои от по-значимите ни постижения са: 

Военен клуб и Българска патриаршия

Военен клуб и Българска патриаршия

Преработка и поддръжка

Виж още

Площад Лъвов мост

гр.София

Проектиране, достаква на материали и монтаж на автоматизирана поливна система и помпена станция с резервоари за подземен монтаж на площад "Лъвов мост", София.

Виж още

Зала "Арена Армеец" 

гр.София

Изградихме автоматизирана поливна система и помпена станция с резервоари за подземен монтаж пред зала "Арена Армеец", проектиране, доставка на оборудване и монтаж.

Виж още

Южен парк

гр. София

Първата част на автоматизирана поливна система и сондажна помпена станция в един от най-големите паркове в столицата – Южния парк – вход от към ул. "Бяла черква" – доставка на оборудване и монтаж.

Виж още

Градска градина "Централна баня"

гр. София

Проектиране на автоматизирана поливна система на градска градина "Централна баня".

Виж още

Екологично земеделие

с. Борика, общ. Ихтиман

Проектиране, доставка на материали и монтаж на автоматизирана система за водовземане и помпена станция с оборудване на ТК за екологично земеделие.

Виж още

Комплекс "Флора парк"

гр. София

Проектиране, доставка на материали и монтаж на автоматизирана поливна система на комплекс "Флора парк" – Манастирски ливади - (2014 – 2016).

Виж още

Комплекс "Гардения"

гр. София

Проектиране, доставка на материали и монтаж на автоматизирана поливна система на комплекс "Гардения" - Младост, София (2014 – 2016).

Виж още

НДК - ТК 1, ТК 2 и ТК 3

гр. София

Проектиране, доставка на материали и монтаж на автоматизирана помпена станция за технически нужди на ТК 1, ТК 2 и ТК 3 на представителни площи на Национален дворец на културата.

Виж още

Лидл България

с. Равно поле

Проектиране, доставка на материали и монтаж на автоматизирана поливна система на представителни площи на централен офис и складова база на "Лидл България", с. Равно поле.

Виж още

Президенстство на Република България

гр. София

Проектиране, доставка на материали и монтаж на автоматизирана поливна система на Президенство на Република България.

Виж още

Лидл

гр. София

Проектиране, доставка на материали и монтаж на автоматизирана поливна система на магазини "Лидл" в кварталите "Младост", "Надежда" и "Захарна фабрика".

Виж още

Градска градина "Баня Лозенец"

гр. София

Проектиране, доставка на материали и монтаж на сондажна помпена станция и резервоари за подземен монтаж на Градска градина "Баня Лозенец".

Виж още

Кръстовището на телевизионната кула

гр. София

Доставка на оборудване и монтаж на автоматизирана поливна система и помпена станция на кръговото кръстовище на бул. "Др. Цанков" и "П. Яворов" (т. нар. кръстовище на ТВ кула).

Виж още

Народния театър "Иван Вазов"

гр. София

Доставка на оборудване и изграждане на автоматизирана поливна система и помпена станция с резервоари и оборудване на сондажен кладенец в градинаката пред Народния театър.

Виж още

Централна гара

гр. София

Проектиране, доставка на материали и монтаж на автоматизирана поливна система на представителни площи на Централна гара.

Виж още

Националната библиотека

гр. София

Доставка на оборудване на сондажен кладенец и монтаж на помпена станция с резервоари в Градската градина на Националната библиотека "Св. Св. Кирил и Методий".

Виж още

Хотел Астера

гр. Банско

Изграждане на автоматизирана поливна система и помпена станция с използване на дренажни води на хотел "Астера" (бивш "Тамплиер") в гр. Банско.

Виж още

Капково напояване бул. Витоша

гр. София

Капково напояване

Виж още

Комплекс Св. Киприян

гр. София

Автоматизирана поливна система и капково напояване

Виж още

Поливане в частен двор на о-в Тасос, Гърция

Поливане в частен двор на о-в Тасос

Поливане в частен двор на о-в Тасос

Виж още