Поливни системи Ямато

 

Ако полеем повече – ще загние, ако полеем по-малко ще изсъхне.
Необходимо е да бъдем прецизни.

 

За повече от 17 години опит в поливането и над 500 завършени обекта в ЯМАТО научихме, че няма два еднакви двора, две еднакви тераси и два еднакви проекта – така, както и хората са различни. 

За да бъдете горди собственици на красива и модерна градина е добре, след като сте открили ЯМАТО да се свържете и с ландшафтен архитект, озеленител или градинар. Ако нямате предвид конкретен човек или фирма, чиято работа харесвате – не се колебайте да ни попитате. 

„ЯМАТО” ЕООД ще ви препоръча специалисти с безупречна репутация, грамотност и фантазия, за да превърнат градината ви в забележително място. 

Заедно обсъдете какви са желанията, доколко те са подходящи в конкретните природни и климатични условия, как ще се впишат в цялостния архитектурен стил на вашия дом.  Когато сте наясно как ще бъдат разположени пътеките, къта за отдих, мястото за хранене и т.н. и имате най-обща идея за растителността в градината е време да поработим и ние. За да бъде вашият оазис свеж и прекрасен както в началото и с всеки ден да става все по-красив е необходимо да доставим ТОЧНО количество вода.